Pozitat e preferueshme seksuale për ata që kanë probleme me shpinën

Seksi

Pozitat e preferueshme seksuale për ata që kanë probleme me shpinën

Më: 18 gusht 2020 Në ora: 20:45

Marrëdhënia seksuale supozohet të ofrojë kënaqësi, por një gjë e tillë nuk ndodh kur dikush vuan nga dhimbja e shpinës.

Studimet kanë treguar se njerëzit me dhimbje shpinë kryejnë dukshëm më rrallë marrëdhënie seksuale, shkruan Daily Star.

Kjo i atribuohet një numri arsyesh, sikundër janë humbja e interesit, vetëbesimi i ulët dhe, natyrisht, dhimbja.

Pozicione që kërkojnë qëndrime të mbajtjes së shpinës përpara nuk janë të preferueshme.

Sidoqoftë, nëse shpina juaj ndihet më mirë e mbështetur, gjë që e mundëson pozicioni seksual i misionarit, atëherë kjo bëhet e rekomandueshme.

Dhe nëse shpina e juaj është në gjendje tejët të përkeqësuar, pozita seksuale “spooning” duhet të praktikohet patjetër.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat