Ndërtoni “urën” nga zemra e tij: Pozicioni për më të guximshmit i cila zgjon ndjenja të papritura

Seksi

Ndërtoni “urën” nga zemra e tij: Pozicioni për më të guximshmit i cila zgjon ndjenja të papritura

Më: 6 shtator 2020 Në ora: 22:25
Ilustrim

Ky spektakël do të bëjë burim kënaqësie për të dy partnerët, thotë ekspertja e seksit Sofia Capablanca

Ky pozicion seksi kërkon lëvizshmëri të mëdha të partnerit të femrës, sepse duhet të realizojë pozicion akrobatik, i cili është i njohur si “urë”.

Nëse femra nuk është tip atleteje, mund të provojë të realizojë “urën” duke qëndruar në këmbë apo duke u lakuar nga prapa derisa t’i vendosë shuplakat në dysheme, duke mbajtur trupin të shtrënguar dhe plotësisht në hark, mu në formë ure.

Nëse femra nuk është e trajnuar mjaftueshëm, “urën” mund ta praktikojë duke filluar nga dyshemeja, që është shumë më e thjeshtë. Shtrihet në shpinë me shputa të mbështetura në dysheme, si edhe me shuplaka të cilat janë mbi kokë.

Nga ai pozicion do të fillojë të tendosë këmbët dhe duart derisa të ngrejë trupin në formë harku. Në atë pozicion, mashkulli asaj i afrohet, qëndron në gjunjë pas saj dhe penetron.

Meqenëse ajo është nën tension, mashkulli nuk është i detyruar ta mbajë, andaj i ka duart të lira që ta stimulojë sipas dëshirës së saj.

Kënaqja tek ajo përqendrohet nga njëra anë në tendosje të të gjithë muskujve të trupit, dhe nga ana tjetër me penetrim të thellë dhe me mundësinë që të ndiejë gjithë zonën vagjinalen dhe abdominale të përqafuar me trupin e mashkullit.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat