Këshilla seksuale për meshkuj të papërvojë!

Seksi

Këshilla seksuale për meshkuj të papërvojë!

Më: 4 dhjetor 2020 Në ora: 19:32
Ilustrim

Po ju përshkruajmë një sërë këshillash, të cilat janë shumë të thjeshta dhe të vetëkuptueshme, mirëpo shumë herë i harrojmë. Futja e dorës në pantallona të zbërthyera është mjaft argëtuese, mirëpo jo edhe veprim aq erotik.

Disa meshkuj propagandojnë teorinë që seksi u është dedikuar atyre për t’u kënaqur. Kënaqja jonë nënkuptohet se disi vjen vetvetiu. Veç kësaj, jemi të zakonshëm, kemi më pak zona erogjene dhe kënaqësia e vërtetë është vetëm orgazma, e cila është e shkurtër dhe intensive.

Shumica e meshkujve nuk do të pajtoheshin me këtë që po themi, edhe pse, thënë ndryshe, kjo është e vërtetë. Kënaqësia e vërtetë, të cilën meshkujt e përjetojnë në seks është bashkëpjesëmarrja në kënaqësinë e saj. E pra, përse duhet patjetër të jetë aq e komplikuar.

Shumica e njerëzve, ashtu siç ka treguar edhe anketa jonë, mbi seksin kanë mësuar nga miqtë, të cilët me siguri janë dashnorë të shkëlqyeshëm dhe i dinë të gjitha. Gjithmonë dinë çdo gjë derisa janë në shoqëri të meshkujve dhe vetëm kur janë duke pirë alkool.

Këshilla të shkurtra, me të cilat u ndihmojnë të gjithëve janë shpesh edhe të drejta, mirëpo nganjëherë edhe është më e vështirë të realizohen sesa të thuhen.

Në vijim disa marifete dhe këshilla, të cilave do t’u bëjmë nga një koment të shkurtër.

“Fryji në vesh…”

Kjo është këshillë klasike, e cila në praktikë shumë shpejt merr kuptim të keq. Ç’është e vërteta, veshët janë shumë të ndjeshëm dhe fryrja e fuqishme mund të pengojë shumë. Nëse njëkohësisht i lëshoni tingujt, me siguri do t’ia prishni kënaqësinë partneres suaj.

Duke pasur parasysh që më lehtë mësojmë nga praktika, merrni tharësen e flokëve dhe mbështeten në vesh. Aktivizoni dhe provoni të masturboni.

Posaçërisht vajzat e reja (derisa u janë duke iu rritur gjinjtë) dhe femrat para menstruacioneve janë jashtëzakonisht të ndjeshme në prekje. E pra, të mos u ngjitemi sikur brumi. Sipas tyre, duhet të sillemi gjithmonë me një mendim në kokë.

Nga sisët e saj do të ushqehet fëmija im. Provoni të imagjinoni për një çast, dhe më kurrë nuk do të kapni vrazhdë sisët e partneres.

“Sapo ia vura dorën nën brekë, ajo u bë e lagësht…”

Ka gjasa që kjo do të thotë se miku juaj i ka ngatërruar shkaktarin dhe pasojën. Vajza tashmë ka qenë e lagësht, sepse tashmë ka qenë shumë e eksituar dhe e ka dëshiruar seksin, ndërkaq dora nuk ka pasur kurrfarë ndikimi në të. Nëse ajo në atë çast e ka dëshiruar fuqishëm seksin, atëherë më mirë edhe ashtu sesa të mos ketë ndodhur fare.

Kërkon i një lokal të përshtatshëm, butësisht ndihmoni t’i zhveshë brekët dhe tek pastaj filloni të lozni me gishta. Të shumtën e rasteve femrat e duan lirinë gjatë seksit.

Meshkujt mjaftohen të hapim kapakun, ta nxjerrin dhe e gjitha kështu përfundon. Femrat rrobat e ngushta i ngufasin edhe shpirtërisht. Nëse nuk keni kohë të mjaftueshme që ta zhvishni edhe me atë rast t’i ndihmoni, kjo flet për padurimin tuaj dhe nevojën tuaj esenciale – kënaqësinë tuaj.

Pra, në raste të tilla ato ndihen të shfrytëzuara, ndërkaq ajo ndjenjë për femrën është një gjë shumë e keqe.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat