Shenjat që femra nuk ka arritur deri te orgazma, por vetëm shtiret

Seksi

Shenjat që femra nuk ka arritur deri te orgazma, por vetëm shtiret

Më: 27 dhjetor 2020 Në ora: 20:12
Ilustrim

Derisa e shikoni të lumtur që seksi ka qenë i shkëlqyeshëm, së paku kështu ju është dukur juve, ajo duket paksa e hutuar, sikur është e pakënaqur që nuk ndan dozën e njëjtë të kënaqjes sikur edhe ju

Frymëmarrja është tepër e harmonizuar

Njerëzit në fund dinë të kenë një shprehje paksa të çuditshme në fytyrën e tyre, ata lëshojnë të gjitha llojet e tingujve, dhe psherëtimat e tyre janë çdo gjë vetëm jo të harmonizuara, shkruan complex.com, përcjellë Telegrafi.

Duket jonatyrshëm e lumtur

Megjithëse, disa femra kënaqen aq shumë me seksin, saqë bëhen të egërsuara. Në qoftë se nuk jeni të sigurt a po aktron orgazmën apo jo, kushtoni kujdes edhe disa shenjave të sipërpërmendura.

Është e qetë pas bërjes dashuri

Pikërisht ndihet disi keq të thotë diçka, sepse është e vetëdijshme që seksi ka qenë i shkëlqyeshëm (së paku juve ashtu ju është dukur), ajo duket paksa e hutuar – sikur ndihet në siklet që nuk ndan dozën e njëjtë të kënaqjes sikur edhe ju. Zakonisht, pas orgazmës së mirë, njerëzit kanë shprehje lumturie në fytyrë.

Shmang kontaktin me sy

Ajo që shmang kontaktin me sy jep bën që ajo të ndihet fajtore që nuk ka qenë e sinqertë.

Ju rrah krahët pas seksit

Dhe pos kësaj ju falënderon “për gjithçka”, ndërkaq në fytyrë ka njëfarë buzëqeshjeje mbrojtëse. E gjitha kjo tregon një emocion të sinqertë tek ajo në atë moment, dhe ajo është keqardhja sepse seksi me siguri nuk ka qenë sipas shijes së saj.

Ndihet në siklet kur përmendet tema e tillë

Kjo nuk është e thënë të kuptohet që ndihet në siklet të bisedojë për seksin por tematika mbi aktrimin e orgazmës asaj nuk i është e këndshme.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat