Rregullat e puthjes

Seksi

Rregullat e puthjes

Më: 27 dhjetor 2020 Në ora: 21:49
Ilustrim

Puthja një gjest shumë i komentuar dhe shumë i pelqyer nga të gjithë njerzit në mbarë botën, pasi me anë të saj shprehet ndjenja më e bukur në botë që është “Dashuria”. Puthja në anën tjeter ka edhe efekte ngacmuese, që do të thotë ajo ngacmon ose eksiton hormonet e cdo individi, si mashkull ashtu dhe femër duke rritur dëshirë për marrdhënie. Prandaj gjithmonë kur puthini duhet të keni parasysh disa detaje shumë të rëndësishme.

Së pari, relaksohu !

Lëshoje trupin dhe merr frymë thellë nëse të duhet. Fillo ngadalë dhe filloje nga qetësimi i vetes.

Ruani ritmin
Mos ia merr atij frymën me gjuhën tuaj nëse ai dëshiron të puthë vetëm me buzë dhe gojë të mbyllur. Trego vëmendje në gjuhën e lëvizjeve trupore dhe se si ai e përdor gjuhën për t’u lidhur me të. Nëse dëshironi të ndryshoni ritmin, bëjeni këtë gradualisht.

Kontrolloni gjuhën
Zgjoni pasionin kur pasioni të kërkon. Lëvize gjuhën. Nëse nuk je e sigurt, shiko se çfarë bën ai me gjuhën.

Zbulo
Lejoji vetes pak mundësi. Mos u mbyll vetëm brenda gojës. Eksploro me kujdes fytyrën e tij. Tregohu i sjellshëm dhe jo agresiv. Bëj kujdes me gjestet e tij dhe shiko se çfarë e kënaq atë më tepër.

Kujdesu për buzët të bukura
Buzët e thara, të çara mund ta prishin kënaqësinë e një puthjeje të butë. Mundohu të mos përdorësh të përdorësh tualet ose make-up të rëndë. Sa më shumë natyralë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat