Shkupi me 854 raste aktive me coronaviurs

Shkupi

Shkupi me 854 raste aktive me coronaviurs

Më: 30 gusht 2020 Në ora: 15:22
Shkup

Çairi, Aerodromi, Gazi Baba dhe Kisella Voda janë katër komunat ku ka mbi 100 raste me coronavirus, ndërsa në Shkup ka gjithsej 854 raste.

Më së shumti ka në Çair (108), dhe në Aerodrom (107), kurse Gazi Baba ka 102 raste aktive dhe Kisella Voda 100.

Komunat me numër dyshifror janë Karposhi 88, Komuna Qendër 81, Gjorçe Petrovi 55, Butelli 66, Shuto Orizare 32, Studeniçani dhe Saraj nga 25 raste, Haraçina 15, Petroveci 10 dhe Ilindeni 6.

Sopishte ka 6 raste aktive, Çuçer Sandeva 4 dhe Zelenikova 3.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat