Hap dyert për studentët potencial Universiteti “Nënë Tereza”

Shkupi

Hap dyert për studentët potencial Universiteti “Nënë Tereza”

Më: 18 gusht 2021 Në ora: 16:35
Foto ilustrim

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup e gatshme për të mirëpritur të gjithë studentët potencial që duan të vazhdojnë karrierën e tyre studimore në platformën akademike pranë UNT-së, gjatë vitit akademik 2021/2022.

UNT siç dihet, në pesë fakultetet e saj, përmban ekskluzivisht drejtime deficitare, që kërkohen në tregun e punës dhe atë me 28 drejtime atraktive në gjuhën amtare. Konkursi i regjistrimit të afatit të parë përmban 1390 vende aplikimi.

Për shkak të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19, Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup do të bëjë pranimin e dokumenteve për studentët e rinjë, nga data .. deri më .. në vendet caktuara nga UNT, si në vijim:

(Ndërtesa e Lidhjes së sindikatave të RMV-së)
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës ‍
Fakulteti i Shkencave Teknike
Fakulteti i Shkencave Informatike 
(sh.f. Kongresi i Manastirit)
Fakulteti i Shkencave Sociale ‍
Fakulteti i Shkencave Teknologjike ‍
*Ë:
ë ë – / ë -ë
Aplikimi (paraqitja e kandidatëve) –
Shpallja e rezultateve preliminare
Shpallja e vendimit për pranim të kandidatëve

Regjistrimi i kandidatëve –
Stafi akademik dhe administrativ është në shërbimin tuaj, jeni të mirëseardhur në tempullin e diturisë nga se e ardhmja ndërtohet tek ne.
Për më shumë ndiq: www.unt.edu.mk
Apo konkursin e plotë të regjistrimit: https://bit.ly/3xQrdJn
#UNT
#REGJISTRIMET2021_2022

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat