22 kandidatë për Gjykatën e Lartë, nis përzgjedhja e emrave

Shqipëria

22 kandidatë për Gjykatën e Lartë, nis përzgjedhja e emrave

Më: 11 shtator 2019 Në ora: 13:37
Këshilli i Lartë i Gjyqësorit

Nisi sot procedura e Këshilli të Lartë të Gjyqësorit nisi për verifikim të kushteve dhe kritereve të përzgjedhjes së kandidatëve, nga radhët e juristëve, për në pozicionet e lira të Gjykatës së Lartë.

Janë 22 emra kandidatësh për vendet vakante në Gjykatën e Lartë.

KLGJ po ben verifikimin e listes se kandidateve.

Te kualifikuar

Jetmira Rragami

Rezarta Melo (Cenaj)

Ervin Pupe

Theodhor Sollaku

Vjosa Bodo Mujo

Kestrin Katro

Sokol Sadushaj

Ilir Panda

Ardita Buna Alsula

Te skualifikuar

Serxhio Mazreku, nuk ka grade shkencore

Ndue Pjetra

Ergys Misha

Aldona Sulaj

Jordan Daci

Lindita Troja

Alma Loci

Hermina Albunesa

Agron Lamaj

Vjosa Bodo Mujo

Shaqir Hasanaj

Anton Lleshaj

Altin Binaj

Irena Nino (Vujoshi) – E dorehequr

22 emrat ne liste

Serxhio Mazreku

Ndue Pjetra

Ergys Misha

Jetmira Rragami

Aldona Sulaj

Jordan Daci

Lindita Troja

Alma Loci

Hermina Albunesa

Rezarta Melo (Cenaj)

Agron Lamaj

Ervin Pupe

Theodhor Sollaku

Irena Nino (Vujoshi)

Vjosa Bodo Mujo

Shaqir Hasanaj

Kestrin Katro

Sokol Sadushaj

Ilir Panda

Ardita Buna Alsula

Anton Lleshaj

Altin Binaj

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat