Tre herë i dënuar në Itali, i sekuestrohen 6 milionë euro pasuri

Shqipëria

Tre herë i dënuar në Itali, i sekuestrohen 6 milionë euro pasuri

Më: 9 shkurt 2021 Në ora: 15:47
Ilustrim

Prokuroria Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Tiranë ka arritur të sekuestrojë një numër të madh pasurish të luajtëshme dhe të paluajtëshme në pronësi të shtetasit Alban Xhepa.

Ai rezulton i dënuar tre herë në Itali, për vepra penale që lidhen me fushën e narkotikëve, fallsifikimit si dhe të krimeve kundër personit.

Sekuestrimi pranë Drejtorisë së Shërbimit të Transportit Rrugor të Mjeteve me targa dhe në pronësi të shtetasve:

TR 8470 H Benz Mercedez ne emer te shtetasit Alban Xhepa.

AA 483 SU Range Rover e zeze ne emer te shoqerise International Marketing SOL

AA 296 RV Audi A7 e zeze ne emer te shtetasit Ilirjan Ibrahim Shkurti.

AA 264 OR Mercedes Benz ne emer te shtetasit Iqmet Hedi Kolami.

AA 377 IZ Mercedes Benz S500 e zeze ne emer te Qemal Shefki Aliu.

AA 988 SF Smart e kuqe ne emer te shtetases Meri Ramis Xhepa.

AA 845 XJ Jaguar E-Space ne emer te shtetases Meri Ramis Xhepa.

AA 300 KF Land Rover e zeze ne emer te Go Trade International.

AB 621 AD Benz-M S350 Bluetec blere me lizing nga Alban Xhepa.

AA 394 XD Range Rover e zeze ne pronesi te International Marketing Solutions,

Sekuestrimin prane ASHK Tirane te pasurive te patundshme ne emrin e shtetasit Alban Xhepa dhe familjareve te tij si me poshte:

Alban Xhepa ka pasuri te cilat jane:

Pasuria me Nr.125/23 Vol.8, Fq.2017 ne zonen kadastrale nr.3266 me indeks harte K-34-100-(27-
C) per pronen truall me siperfaqe 500m2 ne sauk, prone e rregjistruar me date 02.04.2019.

Shteasi Alban Xhepa ka ne pronesi dhe dy biznese te cilat i ka te rregjistruara ne nje NIPT
L92022003U me emer subjekti HEAT forma ligjore SHPK data e themelimit 20.08.2019. Adresa
e Bar Restorant HEAT ne Tirane eshte ne Rrugen Ismail Qemali pallati Gener 2 ne pasurine
nr.2/317/ND-N3. Ndersa Adresa e Bar Restorant HEAT ne Palase ne territorin e Green Coast
Resort & Residences.
Bajram Xhepa rezultojne keto pasuri:

Pasuria me Nr.451/10/1 Vol.8, Fq.99 ne zonen kadastrale nr.3321 me indeks harte K-34-100-(25-
B) per pronen truall me siperfaqe 300m2 ne Sharre Tirane, prone e rregjistruar me date 26.10.1995.

Pasuria me Nr.85/52 Vol.11, Fq.48 ne zonen kadastrale nr.3321 me indeks harte K-34-100-(25-B)
per pronen truall me siperfaqe 200m2 ne Sharre Tirane, prone e rregjistruar me date 18.01.2005.
Lorenc Xhepa rezultojne keto pasuri:

Pasuria me Nr.6/532-G4 Vol.85, Fq.247 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per
pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 19m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e rregjistruar
me date 17.10.2019.

Pasuria me Nr.6/532-G6 Vol.85, Fq.249 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per
pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 25.1m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e
rregjistruar me date 17.10.2019.

Pasuria me Nr.6/532-G1 Vol.85, Fq.244 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per
pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 44.34m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e
rregjistruar me date 17.10.2019.

Pasuria me Nr.6/532-G7 Vol.85, Fq.250 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per
pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 14.70m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e
rregjistruar me date 17.10.2019.

Pasuria me Nr.6/532-G2 Vol.85, Fq.245 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per
pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 19.41m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e
rregjistruar me date 17.10.2019.

Pasuria me Nr.6/332+1-1 Vol.45, Fq.156 ne zonen kadastrale nr.8260 me indeks harte TR-U-8 per
pronen apartament me siperfaqe 127.27m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e rregjistruar me date
28.12.2018 te cilen e ka ne bashkepronesi me shtetasen Nilda Sotir Ndrio.
➢ Sekuestrimin prane QKB Tirane te bizneseve ne emrin e shtetasit Alban Xhepa dhe familjareve te tij
si:

Biznesi me NIPT L92022003U me emer subjekti HEAT forma ligjore SHPK data e themelimit
20.08.2019. Adresa e Bar Restorant HEAT ne Tirane eshte ne Rrugen Ismail Qemali pallati Gener
2 ne pasurine nr.2/317/ND-N3.

Bar Restorant HEAT ne Palase ne territorin e Green Coast Resort & Residences.

Biznesi me NIPT L61313042A me emer subjekti International Marketing Solutions Global me
adrese Njesi Bashkliake nr.5 Rr.Nikolla Tupe Godina 1 K.3 siper lokal XIXA.

Biznesi me NIPT M01913001A me emer sujketi Proedita Consulting me adrese Njesi Bashkliake
nr.5 Rr.Tish Dahija Kompleksi Kika shkalla 2 Hyrja 4 Tirane
➢ Sekuestrimin prane Bankave te nivelit te dyte te te gjitha llogarive bankare ne emer te shtetasve A.Xh,
L.Xh, N.Xh, etj.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat