Kamera e zgjuar që mundëson të shihet bota nëpërmjet syve të bebes - Bota Sot
Kamera e zgjuar që mundëson të shihet bota nëpërmjet syve të bebes

Teknologji

Kamera e zgjuar që mundëson të shihet bota nëpërmjet syve të bebes

Më: 15 gusht 2019 Në ora: 23:48
Kamera e zgjuar

Vështirë se mund t’i kujtohet dikujt, se çfarë ka parë për herë të parë kur hapi sytë, andaj akush nuk e di se çka sheh një bebe.

Tani, mund të bëhet një gjë e tillë, kamerën e zgjuar Babeyes.

Me këtë kamerë të zgjuar HD, që kapet për rrobat e fëmijës, regjistrohen pamjet POV, të njëjtat sikur edhe i sheh fëmija.

Në kamerë është vendosur detektori i lëvizjeve, sistemi i regjistrimit në errësirë dhe mundësia e xhirimit deri në dy orë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat