Pandemia rriti fitimet e kompanisë Dell

Teknologji

Pandemia rriti fitimet e kompanisë Dell

Më: 26 shkurt 2021 Në ora: 16:30
Dell

Kompania e njohur ”Dell Technologies” njoftoi për rritje të fitimeve në tremujorin e katërt të vitit 2020, pasi të ardhurat u rritën me 9%, kryesisht për shkak të kërkesës së vazhdueshme për kompjuterë dhe notebook, ndërkohë që pandemia Covid-19 vazhdon të detyrojë shumë njerëz të punojnë në distancë.

Fitimet dhe të ardhurat për tremujorin tejkaluan vlerësimet e analistëve të “Wall Street”.

Të ardhurat për tremujorin u rritën në 26.11 miliardë dollarë nga 24.02 miliardë dollarë të vitit të kaluar.

Analistët kishin një vlerësim të të ardhurave prej 24.49 miliardë dollarësh.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat