Përsëri ndërprerje të ujësjellësit në Tetovë - Bota Sot
Përsëri ndërprerje të ujësjellësit në Tetovë

Tetova

Përsëri ndërprerje të ujësjellësit në Tetovë

Më: 11 gusht 2020 Në ora: 18:11
Foto Ilustrim

Tetova përsëri sot po përballet me një ndërprerje në furnizimin me ujë, ndërsa përsëri problemi është tek tubacioni F300 në rrugën “Cvetan Dimov”, por ndërmarrja e shërbimeve komunale sqaron se ndërhyrjet janë të një natyre më të vogël dhe nuk do të ketë probleme madhore. Është çështje e bllokimit të tubit për shkak të ekzekutimit të punimeve javën e kaluar.

Pas javës së kaluar për shkak të shpërthimit të tubave ka pasur nevojë për t’i zëvendësuar ato, tani këtë javë ka bllokime në vende të caktuara për shkak të lëvizjeve gjatë ekzekutimit të punimeve. Ndodhi në tubacionin me tub F300 nga Xhamia e Larme nëpër oborrin e shkollës mjekësore dhe në rrugën “Cvetan Dimov” afër Arkivit. Ekziston një reduktues me një rrjet sigurie në pjesën e shkollës mjekësore dhe kjo është mënyra se si u zbulua problemi. Ndërhyrja e nevojshme po kryhet atje, por kësaj radhe duhet të zgjasë shumë më shpejt se javën e kaluar”, tha Lulzim Shaqiri, shef i laboratorit teknik të ujit në kuadër të NP Ujësjellës dhe Kanalizimet-Tetovë.

Uji është ndërprerë që nga ora 15:00 në rezervuarët e qytetit për të gjithë konsumatorët dhe vlerësohet se do të zgjasë deri në ora 18:00. Normalizimi tek të gjithë konsumatorët pritet të bëhet gjatë mbrëmjes.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat