Thaçi: Kosova do të përfaqësohet në kuadër të kompetencave kushtetuese dhe ligjore - Bota Sot
E hënë, 19 gusht 2019
  • Thaçi: Kosova do të përfaqësohet në kuadër të kompetencave kushtetuese dhe ligjore