Selimi: Presidenti nuk do t’i dekretojë gjeneralët dhe drejtorët e departamenteve - Bota Sot
E diel, 25 gusht 2019
  • Selimi: Presidenti nuk do t’i dekretojë gjeneralët dhe drejtorët e departamenteve