Selimi: Një njëri i shantazhuar me dosje të vjetra dhe të reja nga Serbia nuk mund të përfaqësoj Kosovën - Bota Sot
E diel, 21 korrik 2019
  • Selimi: Një njëri i shantazhuar me dosje të vjetra dhe të reja nga Serbia nuk mund të përfaqësoj Kosovën