Rama: Pa Thaçin e Veselin, s’mund të kishim Kosovë të pavarur dhe sovran - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Rama: Pa Thaçin e Veselin, s’mund të kishim Kosovë të pavarur dhe sovran