Ymeraga: Nuk u publikuan pikët e kandidatëve të pranuar, dhe nuk u ftuam në intervistë - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Ymeraga: Nuk u publikuan pikët e kandidatëve të pranuar, dhe nuk u ftuam në intervistë