Selmanaj: E panevojshme miratimi i projektligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid 19 - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Selmanaj: E panevojshme miratimi i projektligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid 19