Hoti: Festa e Bajramit dhe tubimi i Vetëvendosjes kanë quar në numrin e rritjeve të rasteve me Covid - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Hoti: Festa e Bajramit dhe tubimi i Vetëvendosjes kanë quar në numrin e rritjeve të rasteve me Covid