Behluli: Ka pasur dëmtime të cilat i kemi regjistruar dhe e kemi bërë një raport për të punës - Bota Sot
E hënë, 10 gusht 2020
  • Behluli: Ka pasur dëmtime të cilat i kemi regjistruar dhe e kemi bërë një raport për të punës