Jasharja: Sa dimë ne është pezulluar ky konkurs dhe tash nuk dihet nëse diçka ka vepruar Qeveria - Bota Sot
E hënë, 10 gusht 2020
  • Jasharja: Sa dimë ne është pezulluar ky konkurs dhe tash nuk dihet nëse diçka ka vepruar Qeveria