Tahiri: Nuk sigurohen kulturat bujqësore nga breshëri, zjarri dhe vërshimet - Bota Sot
E diel, 20 shtator 2020
  • Tahiri: Nuk sigurohen kulturat bujqësore nga breshëri, zjarri dhe vërshimet