Tahiri: Ajo që ka ndodhur në raport me defilimin e forcave serbe dhe KFOR it bashkërisht ka qenë - Bota Sot
E shtunë, 19 shtator 2020
  • Tahiri: Ajo që ka ndodhur në raport me defilimin e forcave serbe dhe KFOR it bashkërisht ka qenë