Ilir Konushevci dhe Hazir Malaj rivarrosen në varrezat e Dëshmorëve - Bota Sot
E martë, 18 qershor 2019
  • Ilir Konushevci dhe Hazir Malaj rivarrosen në varrezat e Dëshmorëve