Kjo është renditja e subjekteve politike në fletëvotim

Aktuale

Kjo është renditja e subjekteve politike në fletëvotim

Më: 17 shtator 2019 Në ora: 17:37
Ilustrim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka organizuar tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit.

Partia Demokratike e Kosovës – 112.

Koalicioni Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Partia Socialdemokrate – 119.

Lëvizja Vetëvendosje – 126.

Nisma Socialdemokrate, Aleanca e Re, Partia e Drejtësisë – 122.

Lidhja Demokratike e Kosovës – 134.

Partitë do të jenë të renditura në fletëvotim sipas kësaj renditjeje:

111 Partia Liberale Egjiptiane

112 Partia Demokratike e Kosovës

113 Partia e Ashkalinjve për Integrim

114 Stranka Demokratska Akcija

115 Partija Kosovskih Srba

116 Partia Demokratike e Ashkalive të Kosovës

117 Pokret za Gora

118 Nova Demokratska Stranka

119 AAK-PSD 100% Kosovë

120 Sloboda

121 Samostalna Liberalna Stranka

122 NISMA- AKR PD

123 Jedinstvena Goranska Partija

124 Koalicija ‘Vakat’

125 Fjala

126 Lëvizja Vetëvendosje

127 Kosova Demokratik Turk Partisi

128 Partia Rome e Bashkuar e Kosovës

129 Partia Euro Atlantike e Kosovës

130 Kosovaki Nevi Romani Partija

131 Iniciativa e re Demokratike e Kosovës

132 Esmir Kasi

133 Gradanska Inicijativa Gora

134 Lidhja Demokratike e Kosovës

135 Srpska Lista

Image
Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat