Video - Bota Sot
E mërkurë, 24 prill 2019
  • Gjeka: Për Ulqin do të udhëtoni tani më rehatshëm

    “Kemi plazhe të mira, ushqim të mirë, njerëz miqësor dhe përmbajtje të reja. Jam i bindur se ajo që është e rëndësishme për ju, se për Ulqin do të udhëtoni më rehatshëm, sepse ka përfunduar ekstruksuksioni i rrugës nga vendkalimi kufitar me Shqipërinë deri në qytetin tonë në Ulqin. Po ashtu janë lehtësuar edhe procedurat e hyrjes në Mal të Zi. Kjo vlen sidomos për fëmijët, për të cilat mjaftojnë vetëm certifikatat e lindjes ose librezat shëndetësore, për të kaluar kufirin. Me kënaqësi mund të them se oferta jonë është përmirësuar, ndërsa çmimet kanë mbetur praktikisht njëjtë”, tha ai.