Komisioni Evropian premton ndihmë për zhvillimin e shkencës në Kosovë

Fejtone

Komisioni Evropian premton ndihmë për zhvillimin e shkencës në Kosovë

Nga: Fatbardhë Zeka Më: 27 prill 2010 Në ora: 19:46

Prishtinë, 27 prill - Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj dhe shefi i Zyrës Ndërlidhëse të Komisionit Evropian në Kosovë, Renzo David, prezantuan Programin Kombëtar të Shkencës të martën gjatë një takimi me gazetarë, duke shpjeguar edhe mundësitë e implementimit të këtij programi të rëndësishëm për Republikën e Kosovës. Ministri Hoxhaj, theksoi se programi parasheh që të zhvillohen kapacitetet njerëzore në Republikën e Kosovës, që të ketë infrastrukturë fizike për punë kërkimore-shkencore, ...

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat