Shëtitja pas lindjes së diellit - Bota Sot
E mërkurë, 19 qershor 2019
  • Shëtitja pas lindjes së diellit

    Një çiklist nget biçikletën nëpër parkun Richmond, pasi lindjes së diellit pas Shard dhe rrethit financiar, në Londër, Britani të Madhe. Fotografia është realizuar nga Hannah McKay/Reuters, e publikuar tek The Guardian./BS/