Gara në fshat - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Gara në fshat

    Çiklistët në fshat gjatë fazës së tretë të edicionit të 106-të të Tour de France midis Binche dhe Epernay. Fotografia nga: Marco Bertorello / AFP / Getty Images./BS