E martë, 29 shtator 2020
  • Zjarri në Amazonë

    Zjarret dhe tokat e djegura të djegura janë të zakonshme gjatë sezoneve të thata të Amazonës, por këtë muaj arritën në më shumë se 26,000 - shifra më e lartë e gushtit që nga viti 2010. Fotografia është realizuar nga Carl de Souza/AFP/Getty Images, e publikuar tek The Guardian./BS/