Zogjtë në xhunglën e Amazonës - Bota Sot
E shtunë, 21 shtator 2019
  • Zogjtë në xhunglën e Amazonës

    Zogjtë janë fotografuar ndërsa dielli lind mes tymit nga një trakt i djegur i xhunglës së Amazonës pasi pastrohet nga prerësit dhe fermerët pranë Porto Velho, Brazil, Gusht 2019. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/