Vallëzimi i grave në Nepal - Bota Sot
E shtunë, 21 shtator 2019
  • Vallëzimi i grave në Nepal

    Gratë këndojnë dhe vallëzojnë në tempullin Pashupatinath gjatë festivalit Teej në Kathmandu, në Nepal. Fotografia nga Navesh Chitrakar/Reuters/BS