"Lufta" me domate - Bota Sot
E enjte, 20 shkurt 2020
  • "Lufta" me domate

    Banorët e fshatit Cikareumbi në Lembang, Indonezi kanë marr pjesë në ngjarjen e "luftës" së domates, një traditë për të hequr qafe domate të kalbura pas rendimenteve me vlera të ulëta. Të gjitha domatet e hedhura si 'plumba' janë mbledhur përsëri, për tu përdorur si kompote dhe plehra perimesh. Fotografi: Algi Febri Sugita / SOPA Imazhe / Rex / Shutterstock./BS