Duart e bashkuara në Berlin - Bota Sot
E hënë, 11 nëntor 2019
  • Duart e bashkuara në Berlin

    Kjo fotografi e botuar nga Saype dhe Valentin Flauraud tregon një pikturë gjigande të artit të tokës nga artisti francez-zviceran Saype që përfaqëson dy duar të kapura së bashku në Parkun Treptower në Berlin, pjesë e projektit të tij "Përtej mureve". Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/