Bora e bën Dragashin magjik - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
  • Bora e bën Dragashin magjik

    Me borën në stinën e dimrit, shumë vende duken edhe më bukur, magjike. Kështu po duket edhe Maja e Dhenve në Brod, Dragash, Kosovë. Këtë fotografi ku shihet bukuria e Dragashit, e shtuar edhe nga bora e bardhë dhe rrezet e diellit, e ka realizuar dhe publikuar në Facebook Hiking Njeri./BS/