Bukuria a mahnitshme e Prevallës - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Bukuria a mahnitshme e Prevallës

    Një ndër bukuritë e mahnitshme të Kosovës është edhe Prevalla. Kjo fotografi tregon borën dhe diellin në majën e Bjeshkës së Madhe, Sharr, Prevallë, e realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/