Rugova e mahnitshme - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Rugova e mahnitshme

    Bora gjithmonë i shton bukurinë natyrës. E mahnitshme duke dhe Rugova me borë. Kjo fotografi është realizuar në Dromodol, Shkrel, Rugovë, nga Hiking Njeri, e publikuar në faqen e tyre në Facebook./BS/