Në maje të Brezovicës - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Në maje të Brezovicës

    Në një ditë dimri me borë, ecje në maje të larta të bukurive natyrore të Kosovës janë të mrekullueshme. Diell, borë dhe lartësi i japin edhe më shumë magji Brezovicës, nga maja e të cilës është realizuar kjo foto, e realizuar nga Hiking Njeri dhe e publikuar në faqen e tyre në Facebook./BS/