Vallëzimi i parë - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Vallëzimi i parë

    Debutuesit dhe të ftuarit gjatë vallëzimit të parë në Ballon vjetore të Operas në qytetin e Vjenës, Austri. Fotografia nga: Herbert Neubauer / APA / AFP përmes Getty./BS