Sheshi i Shën Markut në Venecia i zbrazët - Bota Sot
E premte, 14 gusht 2020
  • Sheshi i Shën Markut në Venecia i zbrazët

    Tavolinat e zbrazëta në sheshin e Shën Markut në Venecia, Itali. Italia ka bërë përpjekje për të kontrolluar përhapjen e shpërthimit të madh të virusit Corona në Evropë dhe mbylljes së tërheqjeve turistike. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/