Koronavirusi ‘zbraz’ Prishtinën - Bota Sot
E enjte, 02 prill 2020
  • Koronavirusi ‘zbraz’ Prishtinën

    Autoritetet në Kosovë konfirmuan më 13 mars, tre raste pozitive me koronavirusin e ri. Vetëm një ditë pas, rrugët e Prishtinës duken të boshatisura dhe ata pak persona që kanë dalë, kanë vendosur maska mbrojtëse.