Lumturi pas izolimit - Bota Sot
E shtunë, 30 maj 2020
  • Lumturi pas izolimit

    Një shëtitëse qeni dhe kafshët e saj po shijojnë kohën jashtë. Spanja ka vazhduar të lehtësoj masat e blloimit nga COVID 19 dhe gjatë temperaturave të larta ka lejuar ecjen me familje dhe ushtrimet në natyrë. Fotografia: Miquel Benitez/ Getty Images/Bota sot