Italia po ngjallet - Bota Sot
E hënë, 25 maj 2020
  • Italia po ngjallet

    Tregtarët në stacionin e trenit Cadorna në Milano, Itali. Italianët u kthyen në punë dhe kufizimet në lëvizje u lehtësuan pas një mbylljeje nga koronavirusi dy-mujor. Foto nga Zëri i Amerikës. /Bs/