Polici dhe protestuesi shtrëngojnë duart - Bota Sot
E enjte, 09 korrik 2020
  • Polici dhe protestuesi shtrëngojnë duart

    Një protestues dhe një oficer policie shtrëngojnë duart në mes të bllokimit gjatë një mitingu solidariteti duke kërkuar drejtësi mbi vdekjen e George Floyd, New York, SH.B.A. Fotografia është realizuar nga Wong Maye-E/AP, e publikuar tek The Guardian./BS/