Washington, një minutë heshtje për George Floyd - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Washington, një minutë heshtje për George Floyd

     

    Washington D.C, US -Kryetari i dhomës amerikane, Nancy Pelosi dhe ligjvënësit demokratë janë gjunjëzuar derisa në një minutë heshtje kanë nderuar George Floyd dhe viktimat e padrejtësisë racore në Capitol Hill. Fotografia:Michael Reynolds/EPA/Bota sot