Liqeni i Ujmanit nga droni - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Liqeni i Ujmanit nga droni

    Pamje fantastike e Liqenit të Ujmanit dhe peisazhit përreth tij, të realizuara përmes dronit nga Milot Kurshumliu. Fotografia e publikuar nga Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës./BS