Bukuria e bjeshkëve të Istogut - Bota Sot
E martë, 22 shtator 2020
  • Bukuria e bjeshkëve të Istogut

    Kosova njihet për bukurinë e saj natyrore. E një nga to është edhe kjo pamje nga Lkenet e Cerrovodës 1800 metra lartësi, pika turistike në shtegun Ballkanik Via Dinarika 41 km – në Bjeshkët e Istogut. Fotografia është realizuar dhe publikuar në  Facebook nga Klubi Alpin Podguri./BS/