E premte, 30 tetor 2020
  • Maja e Rupës

    Maja e bukur e Rupës, e lartë 2501 metra. Ajo shtrihet mes majës së Dobroshit dhe Belegut. Fotografia e publikuar nga anëtarja e PSD-së Natyra Kuçi në Facebook./BS