E martë, 24 nëntor 2020
  • Opoja nga lart

    Një pamje ajrore tregon majën e Korff, në Sharrin e Opojës, Dragash, një bukuri e mahnitshme. Fotoja është realizuar dhe publikuar në Facebook nga Hiking Njeri./BS/