E hënë, 25 janar 2021
  • Prekazi, vendi i sakrificës për lirinë e Kosovës

    Kullat e familjes së komandantit legjendar Adem Jashari, që janë simbol i lirisë së vendit. Derisa po afrohen festat e fundvitit dhe komunat për shkak të pandemisë Covid-19 nuk po i dekorojnë qytetet e tyre, për Kosovën dhe qytetarët nuk ka dekorim më të bukur se ky vend i lavdishëm. /BS/